Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på spørgsmål, som vores brugere har stillet.

Hvor mange gange kan jeg tage medborgerskabsprøven?

Medborgerskabsprøven afholdes to gange årligt, normalvis i juni (eller slutningen af maj) og november (eller i starten af december). Mere om prøven

Hvor længe er certifikatet gyldigt?

På nuværende tidspunkt har loven ingen begrænsninger på certifikatets gyldighed,som betyder at du kan tage prøven når du vil – selv før du opfylder kravene om permanent opholdstilladelse.

Kan jeg tage min medborgerskabsprøve på denne hjemmeside?

Vi tilbyder blot et træningsprogram. For at tage den officielle prøve, skal du vælge et testcenter, registrere dig, og møde personligt op på den officielle testdato.

Hvad er inkluderet i en Premium konto?

Du får ubegrænset adgang til vores klasselokale: videoer, baseret på hvert kapitel i den officielle studievejledning. Du får også adgang til 1125 spørgsmål, ubegrænsede test simulationer, 15 forrige officielle prøver, og mere.

Tilbyder i garanti for succes?

Ja, vi tilbyder en refundering, hvis du ikke består. Dog gælder nogle betingelser. Du skal opnå dit fuldførelsesbevis, ved at tage en speciel test. Dette bevis skal opnår 3 måneder før din officielle testdato – ikke før.

Er jeres spørgsmål de samme som bliver brugt ved virkelige prøver?

Nogle er. Faktisk, er vores Træningsfase 1 kun baseret på spørgsmål, der har været i forrige medborgerskabsprøver de seneste 10 år. Disse spørgsmål er meget vigtige, da de bliver ved med at forekomme. Mindst halvdelen af spørgsmålene i de officielle prøver stammer fra forrige prøver. Dog indeholder hver ny prøve nye spørgsmål. Derfor tilbyder vi 800 spørgsmål, der er baseret på den officielle studievejledning i vores Træningsfase 2.

Er det nødvendigt at læse den officielle studievejledning?

Det bliver anbefalet, med du kan bruge vores træningsprogram uden at læse vejledningen. Ved at gennemgå alle spørgsmålene flere gange, vil du nemt huske de rigtige svar. Hent læremateriale i PDF

Skal jeg downloade en app eller særlig software til min computer?

Nej, hele træningsprogrammet er web-baseret. Det eneste du har brug for, er en browser og internetforbindelse. Du kan også bruge det på alle mobiltelefoner.

Kan jeg bruge jeres program på forskellige enheder?

Ja, men ikke på samme tid. Hvis du logger på en anden enhed, vil du automatisk blive logget af på den første enhed.

Jeg har nået 100% af Træningsfase 1 og 2. Jeg vil gerne gentage disse prøver, men systemet vil ikke lade mig. Kan I nulstille min konto?

Ja, send os blot en besked fra dit kontrolpanel. Dog, da du har fuldført træningsfase 1 og 2, er det bedst at tage så mange tidsimulationer som muligt.

Fås jeres spørgsmål på engelsk?

Alt vores materiale er på dansk, men du kan bruge hurtigoversætter-widget ’en i bunden til højre på hver side, til straks at oversætte vores tekst til 50 forskellige sprog, inklusive engelsk. Prøv det nu!

Jeg har foretaget en betaling, men jeg har stadig ikke adgang til Premium test i mit kontrolpanel.

Prøv at logge ud og ind igen. Hvis det stadig ikke virker, prøv da at kontakte os: du kan have en fejl i din e-mailadresse, da du lavede betalingen. Eller der er en anden årsag. Det finder vi ud af i på ingen tid.

Hvad viser grafen i mit kontrolpanel?

Lagkagediagrammet viser dit resultat ved dit seneste forsøg i træningsfase 1. Du kan se antallet af spørgsmål, du har besvaret korrekt, ukorrekt og hvor mange du mangler at besvare for at fuldføre fase 1.

Kontrolpanelet nævner ’dage indtil prøven’, menes der da at min adgang stopper efter den dag?

Nej, det er blot en nedtælling til næste officielle testdato. Det nulstilles efter hver test. Din adgang til træningsprogrammet er ubegrænset og udløber derfor ikke. Hvis der på noget tidspunkt ændres i studiematerialet, vil vi opdatere spørgsmålene tilsvarende.

Kan jeg registrere mig til medborgerskabsprøven via jeres hjemmeside?

Nej. Du finder dit lokale testcenter på dette kort. Når du har valgt dit testcenter, kan du registrere dig via deres hjemmeside. Nogle testcentre tilbyder ikke online registrering. I disse tilfælde må du skrive en e-mail til dem, ringe eller møde op personligt for at registrere dig. Vi har ikke mulighed for at registrere dig, eller tjekke om du er registreret nogle steder.

Jeg har fuldført jeres program og bestået min test. Kan du slette min konto?

Du har selv mulighed for at slette din konto ved at logge ind, tage hen til https://medborgerskabsproven.dk/min-konto/. Denne valgmulighed sletter alle dine personlige informationer fra vores database.

Hvor længe er certifikatet gyldigt?

På nuværende tidspunkt har loven ingen begrænsninger på certifikatets gyldighed,som betyder at du kan tage prøven når du vil – selv før du opfylder kravene om permanent opholdstilladelse.

Jeg brugte jeres træningsprogram, men bestod dog ikke testen. Kan jeg få en refundering?

Ja. Du skal have 2 ting: 1) Fuldførelsesbevis. Du finder det i dit Kontrolpanel > Min Konto.  På testdatoen skal beviset ikke være ældre end 3 måneder. 2) Et billede eller scan af et officielt testresultat der tydeligt viser, at du ikke har bestået medborgerskabsprøven.

Flere spørgsmål?